Håndlavet? – det ser ud som om du har lavet det med fødderne!

Herude i blogland, er der kvinder, der kan sy de mest utrolige ting. For eksempel har damen her syet en flyverdragt! En FLYVERDRAGT?! Andre kan lige hurtigt flette et tørklæde af rester, så smukt, at man bliver grundmisundelig.  På Etsy.com kan vi andre almindelige dødelige købe os til et skær af alt det fineste håndlavede lir. Så mens vi er nogle, der falder i svime over alt det andre kan lave med hænderne, så er der dem, der tager pis på netop det:

Hvis du trænger til et godt grin her mandag formiddag, mens alle andre i hele verden holder ferie, så klik dig ind på Regretsy. Regretsy er Etsys onde tvilling, og fungerer under overskriften: Handmade? It looks like you made it with your feet.

Jeg er især vild med disse smukke lædershorts

speedoEller denne særlige gede-skåner i leopardprikket plys:

goatcoat

8 Comments
Previous Post
Next Post