Ode til Liberty-Lis

De sidste par dage har været mere end hektiske – foredrag torsdag (og lige derefter til koncert med Johan! FANTASTISK) og fredag, hvor jeg om torsdagen var så heldig at møde to fantastiske damer fra cyberspace. Så dejligt! Og som Jela (en læser af bloggen her) lige har skrevet til mig, så er det fantastisk når mange mødre er samlet og man mærker den der: Ja-vi-kan-følelse. Jeg er vild med det. Det er også den følelse, jeg får herude på bloggen. En der kan inspirere er for eksempel Liberty-Lis – så dette indlæg er en ode til hende. For Lis har om nogen lært mig at Liberty er the way to go. Og så har hun lært mig, at scannex laver de fineste navnebånd. Jeg har købt en godt håndfuld, som skal i denne lille skjorte, jeg endelig er blevet færdig med til Elias. I Liberty med bilprint, naturligvis… Det er også lykkedes mig at blive færdig med et net (jeg ved ikke hvordan, men jeg forestiller mig at jeg bliver sådan en, der husker at få det med, når jeg skal købe ind så jeg holder op med at købe co2-uvenlige bæreposer hver gang). Jeg har syet det i rester af Libertystoffer (jaja, hos Lis kan du se maaaange ting, du kan bruge dine små stumper til).

P1020196P1020227

P1020220

Aprospos inspiration: Hvis du er i København og trænger noget så forfærdeligt til at tage tre-fem kg på med en kop kaffe til, kan du lade dig overvælde af det smukke, kreative (kage-)univers på The Royal Café. Jeg får altid lyst til at blive hjemmegående, sy, sylte, bage, dekorere, når jeg har været der. Og så får jeg også akut lyst til at lægge mig fladt ned og fordøje den kage, jeg kommer til at spise. P1020195

P1020193

13 Comments
Previous Post
Next Post