Skriv under!

For et par måneder siden var jeg til et fotoshoot sammen med Johan / Jooks og Christian Stadil. Min fantastiske søster arbejder for Folkekirkens Nødhjælp og har arrangeret en kampagne, som skal samle underskrifter ind til fordel for en FAIR Klimaaftale ved klimatopmødet i København. Ganske simpelt (og lidt forsimplet) handler det om at vi har en forpligtelse til at sørge for at de aftaler der indgåes tilgodeser de allerfattigste. At vi ikke bare hytter vores egne skind, men tænker os om. Det kan jeg i den grad skrive under på, og det krydser jeg fingre for at du også kan –  og derfor fik jeg den dag en enorm tatovering. Ude til højre kan du se den færdig – og sådan her så jeg ud inden Tekstilheksen Christina Wedel malede mit ansigt på.

tatoo og 100 dage 028

Men Christinas pensler hjalp, og det samme gjorde kaffen, og hver gang søvnmanglen kunne ses kom Christina farende med endnu et lag tryllestøv. Johan og Christian behøvede ikke helt så mange lag som mig, og sådan her så vi alle tre ud da kampagnen var ved at blive skudt:

tatoo og 100 dage 103

Og der var et kæmpe hold med – med min smukke søster i midten – det er hende i den blomstrede bluse:

tatoo og 100 dage 099

Nå, men jeg vil meget gerne bede dig om to ting: SKRIV UNDER! HER. Fordi det ikke koster dig noget, og fordi det klæder os alle, og vores samfund, hvis vi for en gangs skyld kan være sådan nogle, der også tænker på andre end os selv. For det andet: Hvis du har en blog eller et site eller på nogen måde er i kontakt med noget, der kan linke til underskriftsindsamlingen, så gør det.  Sig til, så sender jeg dig fotos.  Her nedenfor kommer kampagne-billederne af Jooks og Christan, som jeg meget gerne sender dig.KlimaKendis-1

KlimaKendis-2

Meeeeen… Det vigtigste er, at du sætter din underskrift her. TAK!

22 Comments
Previous Post
Next Post