Yndlings og med glimmer

P1020189

I sidste uge var jeg så heldig at få taletid på TV Lorry i deres formiddagsprogram, Brunch. Jeg skulle tale om Sig Farvel – Hvad Præster ved om Sorg. Til den anledning havde jeg taget min nye jakke på – som er i grøn silke og med masser af glimmer (ved godt glimmer ikke hjælper på sorg, men det skader jo heller ikke) og fra Dea Kudibal. Jakken har så også fået flere kommentarer end det jeg sagde!

Da jeg arbejdede på Cosmopolitan lærte jeg det skønne ved kollektionssalg at kende. Det er en fest hver gang! Nå, men Dea, som er den talenterede dame bag mærket, har været så sød at invitere os alle til kollektionssalg på torsdag (og ja – det er i København – ved godt det er megauretfærdigt). Det foregår torsdag den 1. oktober kl 14-18 på Herluf Trolles gade 23, 1052 København. Klik her og se kollektionen. Hvis du kommer og ikke kan finde mig, så  er det fordi jeg står på hovedet i en kasse med glimmer.

4 kommentarer

 1. Hej Julia 🙂

  Det er da noget rigtig fedt tøj hun laver, helt vildt endda 🙂
  Hvad koster jakken og hvor kan man få den henne?
  Kh Tina

 2. Oh yeah…hylder også gerne kollektions/lagersalgene (bortset fra at der nogle gange er laaaang kø).
  Husk derfor lige at der er Hugo Boss i dag og i morgen, og lige om lidt er der Edith & Ella – og igen lige om lidt er der Von d’ahè…og så går efteråret…
  Jeg vil gerne med ud og stå med hovedet i en kasse eller to…!!!

  – og du har helt ret. Glimmer skader slet, slet ikke…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *