SAY WHAT? OPRAH?

 

Kommer Oprah til København – eller kommer du til hende?

Følges hun med Obama? Eller kommer hun i sit eget fly? Ja, jeg spørger bare. Hvis du kan noget med et kamera, så skynd dig at klikke ind her!

9 kommentarer

 1. Åh, så ville man lige ønske man boede i København, og kunne komme med i Oprah Winfrey Show…
  Mon hun ville være lige så interesseret i Odense?
  Her er det nemlig The Happiest Place on Earth. 😉

 2. Ha ha ja, amerikanere og deres verdens-/selvopfattelse, er nogenlunde lige som at finde en franskmand, der vil tale engelsk.
  Mødte engang en der troede Amsterdam var hovedstaden i Danmark og at her var så koldt at der gik pingviner rundt på gaden.
  Hmm! I wonder!

 3. Som ivrig skabslæser af din skønne blog gennem længere tid, bliver jeg nu simpelthen NØDT til at kommenterer, og forsvare indbyggerne i mit midlertidige hjemland lidt 🙂

  For det kan godt være amerikanernes viden om Europa og DK er sporadisk, men altså hånden på hjertet – hvad hedder f.eks hovedstaden i South Dakota ? Hvor ligger Illinois ? Hvor mange stater er der egentlig i USA ? Hvad hedder guvernøren i staten Washingtom ?

  Og det gæls altså ikke at “google” 😉

  Jeg vil vove den påstand, at de fleste europæere er lige så ignorante overfor det kæmpe store land USA’s forskelligheder, som amerikanerne er udvidende om os.

  Tilgengæld er sidstnævnte enormt videbegærlige og nysgerrige, når de først møder sådan en “spændende” én som mig, og der bliver aldrig peget fingre af sær accent, mærkelige vaner eller mangel på viden om deres land !

  KH
  Susanne

  PS: Svarene er – Pierre, NØ USa ved lake michigan, 50, Cris Gregoire

 4. Holy moly, endnu et tegn fra himlen. På at jeg bor i den forkerte landsdel.
  Nå.
  Men Oprah har tilsyneladende kastet sin kærlighed på Danmark. Jeg læste lige et eller andet sted, at hun havde planer om en større feature om lige præcis det der med, at danskerne siges at være verdens lykkeligste folkefærd. Så nu vil Oprah på feltstudie i Danmark. Og Danmark, det ved jo enhver, er det samme som København – med nogle marker udenom.

  Og nej, jeg er skam ikke en bitter jyde. Jeg er bare en småærgelig århusianer!

 5. Amerikanere og deres opfattelse af verden, kan for europæere være ganske underholdende. De amerikanere jeg har talt med, var været himmelfaldende overfor vores skattetryk, men når de så høre hvad vi rent faktisk modtager i retur for vores skattekroner, bliver deres interesse for alvor vagt. F.eks. at vi kan opnå en universitetsuddannelse, og at der er gratis hospitaler for alle. De ved ikke helt, hvad de skal mene, om det vi har er rendyrket kommunisme eller faktisk en meget god måde at opbygge et samfund.

  Men at amerikanere er nogle af de mest gæstfrie mennesker der findes, derom hersker der ingen tvivl.

  🙂 Jette

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *