Gummi hjælper bryster

image004

God overskrift, ikke?

Nå, men der er lige havnet en pressemeddelelse hos mig, som jeg synes er så fin og vigtig at jeg ikke kan sidde den overhørig. Det er nemlig sådan at der hvert år bliver produceret et par gummistøvler til fordel for Kræftens Bekæmpelse og Støt brysterne (det vidste jeg ikke, og linket er måske heller ikke liiiige til at få øje på). Men i år ser de alt så flotte ud, og koster 350,00 kroner. Heraf går 50,00 kroner til Kræftens Bekæmpelse og kampagne mod brystkræft. (Nærmeste forhandler oplyses på telefon 72 11 81 80, eller se her for en forhandlerliste).

De fine gummistøvler er produceret af naturgummi af Viking Footwear.

Og ugens vejrudsigt, hvis du stadig er i tvivl om du virkelig mangler et par nye røjsere:

image002


6 Comments
Previous Post
Next Post