REKLAAAAAA-ME

Nu er du advaret… så hvis du bliver sur over det, så skynd dig væk. Jeg har en meget (MEGET!) stor forkærlighed for lydbøger. At sy, at lægge vasketøj sammen, at støvsuge, at tage fem minutter for sig selv, bliver en helt anderledes dramatisk (ikke som i husspetakel) oplevelse af at nogen hvisker en en god historie i øret. Og hvis du ikke allerede er hooked, eller har oplevet det, så får du altså en gratis lydbog med i købet, hvis du investerer i denne uges Femina. Hanne Vibeke Holsts Kongemordet læst af Ellen Hillingsø. Jeg har hørt den. Den sommer jeg var gravid med Elias, og oplæsningen er fantastisk! (Og så er det også i dette nummer jeg har lavet et mini-interview med forfatterinden Annamette Fuhrmann, som du kender her fra.) Hvis du hellere vil prøve det af helt gratis, så har Femina lagt en anden lydbog op til gratis download her på deres site. Det er en krimi – nemlig Susanne Stauns nue krimi: Mine piger. Så damer: Slå ørerne ud! Det holder!

P1020158

12 Comments
Previous Post
Next Post