Taknemmelighed

Sikken en dag. Er træt så det synger det der sted nede i anklerne, og så er jeg også bare dybt taknemmelig. Bogen er ude, jeg har holdt foredrag for fantastiske damer i Fredericia, Johan står lige nu på scenen i Tivoli (!), og jeg har kun været et par timer forsinket med DSB i dag. Min veninde har været forbi og passet Elias i overlapningen mellem Johan gik og jeg kom hjem, så det hele kunne passe sammen. Det er jeg også taknemmelig for.  Når man ikke er vildt religiøs mangler man altså et sted at sende sin taknemmelighed hen, så den får lov til at ligge lidt her i cyberspace.

PS – hvis du orker endnu en afstemning, ville jeg være dybt taknemmelig for et enkelt klik på Johan / Jooks, som Best Danish Act. Vi mangler nemlig noget award-noget til kaminhylden, synes jeg. Og så lige en kamin naturligvis. Men hvad kommer først? Hønen eller ægget. Hvis han får den pris, bygger vi noget. I mursten og taknemmelighed. Og nogle få spånplader.

13 Comments
Previous Post
Next Post