Patrick!

Jeg var ti år gammel, og måske var det faktisk min allerførste tur i biografen uden forældreopsyn. Dirty Dancing. Og nu er Patrick Swayze død. Danseren der blev skuespiller, og som vist elskede sin kone højere end de fleste andre Hollywoodramte. (Og som dansede Jennifer Grey  til berømmelse, som hun mistede i samme øjeblik da hun fik opereret sin næse betydeligt mindre, men det er en anden sag).

dancing460

Og uden at ærbødigheden på nogen måde skal sive bort fra dette indlæg, så synes jeg at vi mangler at have givet manden en medalje for hans hår.

Patrick Swayze sexy

7 kommentarer

 1. Åh ja… Dirty Dancing – og glem ikke serien “Nord og Syd”…

  Lidt utroligt, at han i “virkeligheden” var så gammel, når alle de unge tøser sværmede for ham…

  Men lækker var han 🙂

 2. Så lige en (ukendt?) surferfilm med ham i går. Filmen var totalt tåbelig, men sikke en mums krop han kunne præstere i et par surfershorts.

 3. Kræft er noget Fanden har skabt…

  Og det, der altid sker med mig, når nogen jeg enten har kær irl eller bare nyder på afstand, dør, er at jeg begynder at tænke over livet og døden. Som jo er uundgåelig del af livet, men som jeg – meget umodent – har så svært ved at acceptere.

  Hvis bare der er et liv efter døden….mon ikke også hans kone tænker lidt på især den af hans film, der hedder Ghost…..?….. ikke for at lyde usmagelig. Bare fordi jeg selv har så svært ved at acceptere, at det bare er uigenkaldeligt slut, når man er død.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *