Her går det godt, send flere palietter

Som del af den generation, som ikke fik lov til at gå i tylsskørt, har jeg nu et næsten manisk forhold til palietter. Palietter hjælper på alt. Ondt i maven – palietter. Dårlig hårdag – helt klart palietter! Manglende søvn? Palietter. Palietter. Palietter. Mega-styg dame-uge (som i MEGAMEGASTYG) i kombination med søvnterror?. Palietter. Det hjælper faktisk. Så i selvmedlidenhedens ånd har jeg droppet panodilerne og i stedet kastet mig over dem her.

P1020131

De kom med posten. Næsten helt af sig selv. Fra en webshop, som hedder debell.dk. Og nej, jeg er hverken modeblogger eller rig. Men jeg forestiller mig at hvis jeg både bruger dem som træsko, vinterstøvler, panodiler og virkeligt praktiske løbesko, så er de multifunktionelle nok til at jeg (næsten) kan lade være med at synes de er for dyre.

11 Comments
Previous Post
Next Post