En nødvendig rettelse

For et par uger siden var min lejlighed i Femina. Det magasin, som jeg også er så heldig at arbejde for som anmelder. Billederne var superflotte, og damerne der lavede reportagen var virkeligt dygtige. De stylede nemlig også lejligheden. Det betyder at de lige hjalp med at få det hele til at se “lidt” lækrere ud. Selvom jeg var ved at få en prop da jeg pludseligt så lejligheden i et magasin (det føltes virkeligt mærkeligt), og svor at det skulle jeg nok aldrig igen, så har jeg simpelthen fået så mange mails, kommentarer og beskeder med spørgsmål om, om der virkeligt er så pænt hjemme hos os?

Svaret er:

NEEEEEEJ!!!

Så lækkert er der ALDRIG hos os. Så i sandhedens tjeneste og fordi jeg jo tror på at vise / sige tingene som de er, så kommer der her billeder af hvordan der ser ud hjemme hos os på en GOD dag. Ikke en slem. Men en meget, meget, meget god dag. Kaffekoppen er halv fuld med kold kaffe, og huen på bordet har været brugt til at tørre mælk op fra gulvet og burde derfor ligge i vasketøjskurven. Helt ærligt.

P1020122

14 Comments
Previous Post
Next Post