Andre farver

Velkommen til en ny uge. For mig begyndte den naturligvis lidt for tidligt, og dagen i går sluttede lige så naturligt lidt for sent. Jeg er ved at komme godt og grundigt i efterstempo og ditto stemning, og kastanjetræerner omkring søerne er lige så stille begyndt at skifte farve, så det er svært at undgå at opdage, hvilke farver verden er ved at få. Og speaking of… Jeg var ude lørdag aften. Helt til midnat. Vi havde købt os til en babysitter så Johan og jeg kunne spise middag med gode venner inden Johan skulle spille og jeg skulle hjem og overtage baby-ansvaret, og på vej hjem gik det op for mig at det er årevis siden jeg er cyklet hjem i mørke. Det var SÅ pænt, farverne var så dybe og rolige, og natten duftede så godt. Man burde komme noget mere ud. Også om natten.

P1020112

6 Comments
Previous Post
Next Post