Starstruck

Juni 09 016

I eftermiddags var jeg til et møde i meget fantastiske omgivelser med meget fantastiske kvinder. Pludseligt træder der en dame ind, jeg ved jeg kender, men ikke kan huske hvorfra. Belært af tidligere erfaringer (hvor jeg er kommet til at hilse ALT for overstrømmende på folk der har været i min stue – dog kun på tv… piiiinligt), holdt jeg mig afventende tilbage indtil det gik op for mig, hvem jeg stod overfor: ISABELLA SMITH. En dame, der om nogen har bragt shabby chic, lækre sæber  (som jeg også faldt over i kultbutikken Dean and Deluca i New York) og ALT med blomster ind i danskernes hjem. Ud over at bygge en forretning og et magasin op fra grunden…  Hende der giver mig lyst til kolonihaver, blomsterbuketter og endnu mere patchwork. Jeg er imponeret. Og det var jeg også efter at have mødt hende. Dog rødmede jeg helt ned til anklerne i ren og skær befippelse, men hun var sød og tog min stammen meget pænt. Jeg bliver simpelthen så imponeret over den slags mennesker, der tager sagerne i egne hænder og bare gør det. Uden så megen snak, men bare gør det. Og smiler imens.

6 Comments
Previous Post
Next Post