På lørdag!

Midt i april var jeg så heldig at begynde en mailkorrespondence med en dame på min egen alder, som er mor til et barn på præcis Elias alder. For at gøre den lange historie kort, mundede denne korrepondence ud i at jeg på lørdag skal holde et foredrag med udgangspunkt i “Hvor lagde jeg babyen?” på Espergærde Bibliotek. Jeg glæder mig helt vildt! Foredrag er måske så meget sagt, for det starter som regel som et foredrag og slutter med en dialog. Og det er sjovt! Hvis du er på de kanter på lørdag kl 11, ville det være skønt at se dig blandt publikum! Du kan læse mere om arrangementet her. Og ja, man må naturligvis tage børn med. Håber vi ses!

Og – kig her, hvis du skulle få lyst til at være med til et af efterårets arrangementer ude på bibliotekerne.

3 Comments
Previous Post
Next Post