På lørdag!

Midt i april var jeg så heldig at begynde en mailkorrespondence med en dame på min egen alder, som er mor til et barn på præcis Elias alder. For at gøre den lange historie kort, mundede denne korrepondence ud i at jeg på lørdag skal holde et foredrag med udgangspunkt i “Hvor lagde jeg babyen?” på Espergærde Bibliotek. Jeg glæder mig helt vildt! Foredrag er måske så meget sagt, for det starter som regel som et foredrag og slutter med en dialog. Og det er sjovt! Hvis du er på de kanter på lørdag kl 11, ville det være skønt at se dig blandt publikum! Du kan læse mere om arrangementet her. Og ja, man må naturligvis tage børn med. Håber vi ses!

Og – kig her, hvis du skulle få lyst til at være med til et af efterårets arrangementer ude på bibliotekerne.

3 kommentarer

  1. Det er bare så ØV, for jeg havde sådan glædet mig og så var det en forkert tid i avisen og jeg skal til Brunch på lørdag kl. 10 og så kniber det med at være “hos dig” kl 11.
    Prøver en anden gang om det lykkes.

  2. Tak for en rigtig hyggelig og uformel formiddag i Taastrup. Held og lykke med de andre steder.
    KH. Jeannie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *