Hvor meget sex?

Nå, men jeg har fået en mail. En meget, meget sød mail. Fra en ung mødregruppe et sted i Danmark. Deres sundhedsplejerske har anbefalet dem at læse min bog, Hvor lagde jeg babyen, og det er jeg meget taknemmelig for. De indleder med at skrive en masse meget rørende ting om bogen, om deres smukke børn og om moderskabet som jeg nok skal lade være med at gentage her. Og så kommer vi til spørgsmålene (Og det her er ikke for at være sjov, men kun for at dele deres spørgsmål og mine svar. Og alt er anonymiseret.)

X vil gerne vide om du synes at broccoli er sundere end porrer. Kære X. Det har jeg ærligt talt ingen mening om, men prøv at spørge din sundhedsplejerske. Y vil gerne vide om det er rigtigt at du har sex med Jooks hver dag. Og X vil også gerne vide det. Kære Y og X. Det er et meget privat spørgsmål, som jeg ikke vil svare på. Så vil V gerne vide hvor meget sex du har. For det er lidt svært med natamning og så videre. Igen synes jeg det er meget privat, men personligt synes jeg ikke at natamning og sex har noget med hinanden at gøre. Det skal efter min mening adskilles meget skarpt! U vil gerne vide om det er normalt at man nogle gange ikke gider passe sit barn helt alene. Ja, kære U. Det er totalt normalt. Så vil vi allesammen gerne vide, hvorfor du ikke skriver om sex med Jooks på din blog. Tusind tak for alle Jeres fine spørgsmål, og for at I har læst min bog. Held og lykke fremover. Kærlig hilsen, Julia

26 Comments
Previous Post
Next Post