Blog-etik

Pyha… Jeg fik lige en besked her på bloggen til indlægget om sex, broccoli og mere sex fra tidligere i dag. Det var Laura der skrev (og du kan læse hendes kommentar her til indlægget her.) Hun mente at vi herude i blogland (og jeg især) måske var lidt for sjove på bekostning af de mødre, der havde skrevet en mail til mig. Men til Laura og alle Jer andre – jeg synes at noget af det vigtigste herude er fællesskabet. Der er ikke mange steder som i Blogland, hvor man opfører sig ordentligt. De piger, der havde sendt mailen til mig, fik et ordentligt svar og får faktisk også et besøg, hvor vi taler sammen om nogle af de ting, der sker når man bliver mor. Jeg ved intet om at være ung mor, men lidt om mine egne oplevelser med at blive familie, og det vil jeg gerne tale om. Og vigtigst er: Pigerne ved  jeg lagde en del af deres mail ud her. Vi aftalte det inden jeg gjorde det. Det er god stil, synes jeg, og det samme ville jeg også altid forvente af andre bloggere.

3 Comments
Previous Post
Next Post