Årets gang i drømmeland

education-graphics_1083996a

Det er ved at blive efterår og jeg har lyst til at tænde stearinlys, bage fantastiske kager, sylte et eller andet, anrette (hvordan gør man i virkeligheden det? Er det noget med at folde skinke til roser, eller hvad?) ting på fade, være total husmoderlig og Nigella Lawson-agtig. Det er et spørgsmål om overskud, og måske i virkeligheden også bare om at gøre det. Det kan være at denne blog snart bliver fyldt med muffins med glimmer på, stemningsfyldte billeder af ting jeg selv har fanget og syltet, men indtil jeg selv får fingrene i bolledejen, kan det være at det er blevet forår igen og jeg begynder at drømme om kølige drinks med mynte fra min ikke-eksisterende kolonihave. Men stearinlysene er heldigvis meget overskuelige, så lidt bliver det da til.

10 Comments
Previous Post
Next Post