Team Fuck-dårligt-hår!

Hold nu op, hvor har det her været sjovt!

Jeg er godt nok imponeret over at så mange havde lyst (eller måske rettere: Var modige nok) til at smide alle hæmninger og optræde herude sammen med mig. For fem minutter siden tickede det sidste billede ind, og jeg er meget taknemmelig!

Fordi I er så megaseje, og fordi I gad lege med, køber jeg bøger til alle der har sendt ind. Vi fejrer mod og trafiksikkerhed (og Saras og Majas mode-vinkler på æggeskallen – se nedenfor). Så lodtrækningen er aflyst. Send mig din adresse, så får du en bog så snart den udkommer (23.september).

Nå, men stil kaffen fra dig, hvis ikke du vil drukne tastaturet, gennemvæde din kalender eller på anden vis starte ugen på en knapt så god måde, for her kommer Team Fuck-dårligt-hår:

Om sit billede siger Ninka:

Jeg har ikke jefro men hestehår. Den ration hår, der skulle være fordelt på 5 forskellige kvinder kom Gud til at sætte på mig. Med cykelhjelm på melder spørgsmålet sig: Er denne kvinde til til mest fare for og i trafikken med eller uden cykelhjelm?

ninkas billeder 229(2)

Mette sender os sit bud og det ser sådan her ud:

billeder september 2009 006

Anna siger sådan om sit foto:

Som om cykelhjelm i sig selv ikke er slemt nok… Her er jeg med hele Mountianbike Molevitten: Beskyttelsesbriller fra Silvan og rygsæk med vandblære… Nå ja, faktisk hører der jo et par overordentligt tætsiddende cykelshorts med i billedet. Men dem lader jeg mig ALDRIG fotografere i.

cykelhjelm og gear 006(2)

Anastasia viser os her sit livs kærlighed, og siger “…hjelmen virkede ikke præventivt” – TILLYKKE!

min kærlighed med hjelm på

Og her kommer Maria, som påpeger at selvportrætter er en svær kunst (og ja, faktisk burde en fotograf været inviteret med på det her projekt, Maria, det havde været meget mere fair overfor os alle!)

P9030189

Her godt nyt fra Maja, som har været kreativ, og viser fordelene ved hjelmen: Her er et stk. cykelhjelmsbillede. Jeg har ikke en jødeafro at blære mig med, kun fesent skandinavisk hår. Her er det arrangeret i en sand modvindsfrisure.

IMG_4829

Og Lotte siger om sin hjelm, at den er meget lidt street, men helt klart meget sporty!:

Lotte_m_æggeskal

Her kommer Christina, hvis kæreste IKKE turde. Christina siger: jeg tør da godt tage udfordringen op. Her hjemme kører vi faktisk begge med cykelhjelm, vi har ens cykelhjelme, kæresten og jeg  (men ingen ens træningsdragter fra bilka 😉 ) Kæresten mente dog ikke at du skulle have et billede af os begge, når han nu ikke følger med i din blog… Men altså her får du et kl-23.00-en-torsdag-aften-billede af mig med cykelhjelm 🙂

cykelhjelm

Kirsten påstår hun ligner et fjols – Men hvis hun gør, gør vi alle – og her er hun:

cykelhjelm 009

Her er Sara, som virkeligt forstår at udnytte hjemens muligheder i stedet for at se dem som en forhindring. Saras instrukser så vi kan gøre hende kunsten efter kommer her:

Jeg elsker min skater cykelhjelm. Muligheden for en helt ny frisure mens man har den på. Ta’ alt håret fra baghovedet og smæk det frem. Rul en pølse af hår og lad den hvile på panden. Ta’ hjelmen på og beundre din nye frisure. Vær forberedt på at hvis man nyser kraftigt falder håret ned foran ansigtet på toupé måden.

hjelm

AB HAR allerede blottet sig med hjelmen ovre på sin blog, og her gentager hun succesen:

foto-757477

Lotte har taget sin lille lækre søn Christian med herud i blottelses-bloggen, og han kan da om nogen bære hjelmen med stil:

DSC_0249

Lotte selv, siger sådan her (er forresten meget begejstret for hendes ide om at vi alle sammen synger lidt imens, nu vi er ved at overskride alt, hvad der er pinligt sammen)

Hermed billeder med hjelm på. Blev enig med selv om ikke at falde/stige til toppen alene, så tager sønnike med mig på turen. Derfor hele 2 billeder!! Vi er store tilhængere af hjelm herhjemme. Alle mand har én, og det koster en støvsugning at glemme at tage den på, hvis man skal på tur. Når man ligesom har støvsuget lejligheden 4 uger i træk, så begynder man faktisk at huske at tage den på hver gang (- udskift evt. “man” med “jeg”…hmm…). Ved ikke om der burde være underlægningsmusik på med enten “Bjarne i den gule trøje…” eller “You are not alone, I’m here with you…”.
DSC_0265
Og her kommer jeg:
P1020108
Og her: Klædt ud som robocop. Det er faktisk så slemt at små børn bliver forskrækkede når de ser mig i dén mundering:
P1020107
21 Comments
Previous Post
Next Post