TØR du? OG VIND!

jewfro.0.0.0x0.320x436

Ok – du må have lidt tålmodighed med mig i dag, for dette indlæg bliver lidt kringlet. Men pointen kommer!

Den amerikanske komiker Seth Rogens hår hedder en jew-fro. En jøde-afro. Og selvom jeg hverken er afrikaner (så vidt jeg ved) eller (så vidt jeg ved) af jødisk herkomst, så er det Jew-fro, der bedst betegner min hairdo. Mit hår lever sit eget liv. Helt eget. Afhængigt af vejret! Men jeg er ikke den eneste: Der findes for eksempel en facebookgruppe for folk der har den samme slags hår som mig (klik her), og endda et tøjfirma hvis navn er netop Jewfro. Under overskriften LET IT GROW inviterer de folk til at sende billeder af deres hår ind. Dem kan du se her.

Nå, men nu til pointen. Sådan noget hår har jeg. Og ovenpå det sidder der  en cykelhjem når jeg bevæger mig rundt i København. Ind i mellem er min jewfro så vild, at det hår der kommer til syne under hjelmen står vandret ud! NOT GOOD! Nå, men det til trods, og min forfængelighed til trods, kører jeg rundt med den forbandede cykelhjem. Fordi jeg er pissefornuftig. Og voksen. Og fordi jeg på ingen måde kan leve af mit udseende men er nødt til at bruge hovedet. Hver dag. Og fordi jeg ikke vil af med min hjerne gennem øret eller noget andet klamt, hvis en eller anden klaphat kører ind i mig. Det gør det stadig ikke let… DERFOR: VIS MIG DIN, så viser jeg min!

Tør du sende et billede af dig selv med cykelhjem på til mig, som jeg må lægge ud på bloggen? JEG LOVER at oploade rigeligt med fotodokumentation af mig selv med hjelm. Og at du får latterkramper når du ser det! Sidste frist er søndag kl 20. Mandag morgen kan vi så alle sammen få noget at grine af. Du kan ovenikøbet vinde noget: Min næste bog: Sig Farvel, hvad præser ved om sorg – som udkommer den 23. september. Jeg håber eddermame du tør være med! For her i blogland er vi ikke krystere, vel?! (selvom jeg ærligt talt er lidt bange for at være den eneste der sidder herude med hjelm på på mandag…)

In short:

Send mig et foto af dig med hjelm på på julialahme@gmail.com, og du deltager i lodtrækningen om en bog.

21 Comments
Previous Post
Next Post