En af de gode dage!

Første dag på nyt job. Nye fantastiske kollegaer, nye vildt spændende opgaver – og ja, en pc, jeg kun næsten kan finde ud af at betjene. Jeg spildte heldigvis ikke kaffe på nogen, heller ikke mig selv, og følte mig helt hjemme fra jeg trådte ind af døren. Alt godt, og spændingen er udløst. (I mit nye liv arbejder jeg som brand maganager på forlaget Rosinante & Co. Det er en deltidsstilling, hvilket giver mig mulighed for at skrive, hente barn før klokken fem, og ind i mellem vist ovenikøbet at læse en avis.) Lige om lidt skal jeg hente Elias og Onkel Helmer i vuggestuen. Onkel Helmer har nemlig været sød at tage rollen som bedstefar i dag, trods det, at han er ca 35 år for ung til den opgave. Min far er nemlig i Afrika, Bedste Karen på Fyn, Svigerforældrene i Berlin – og Helmer – han gad heldigvis godt være stand-in – eller bare sig selv – ved Bedtseforældredagen i vuggestuen. Og solen skinner. Det er en af de helt gode dage i dag!

16 Comments
Previous Post
Next Post