“THES IS RRRHÅDÅS CALLING”

Vi er hjemme. Fra charterferie! Det jeg har drømt om i årevis: Tid i en tidskapsel et varmt sted uden nogen som helst form for krav til at besøge en seværdighed, en kirke eller 14 kulturelle mindesmærker. Og det var præcis sådan det blev! Vi har været på Rhodos (vi kunne have været hvor som helst) og har ikke lavet andet end at plaske i klorvand og plaske i saltvand, se på fisk, spise kiks, sove og lære nye ord. De nye ord var mest Elias´område, tilgengæld er det faktisk som om, vi har lært at forstå ham bedre. Den uge sammen er kort sagt det bedste vi har gjort for hinanden i meget lang tid.

Tilgengæld er charterlivet i dén grad kommet bag på mig. På den ene side er de fleste taget afsted for at være meget private, på den anden side er man hele tiden i berøring med andre… Som nu for eksempel vores nabo. Hver aften når Elias var lagt sad Johan og jeg på altanen og drak gin & tonics i timevis. Vores nabo sad og drak noget andet, mens han ringede rundt til hele familien (hver aften) for at sige at han og konen havde det godt. Hvert opkald indledtes med urbrølet: “THES IS RRRHADÅS CALLING“. Ham havde jeg jo aldrig oplevet hvis vi i stedet havde lejet et sommerhus og siddet indendøre dér med vores glas. Der havde der nok også været betydelig mere opvask. Og færre Gin & Tonics.

9 Comments
Previous Post
Next Post