Ingen undskyldninger

Godmorgen og glædelig fredag! Det var en god dag i går – den startede med at jeg blev rasende over, hvor meget andre menneskers sko trykker, og sluttede med at jeg var lykkelig for at bogverdenen bare er for cool (Hvis du vil overbevises så se kommentarerne til indlægget fra i går, og at de mennesker der bor her har verdens største sko.

De store sko er i det hele taget noget, jeg kunne ønske mig ville blive mere udbredt, og vil gøre mit til at der kommer flere par af dem ind i stuerne. Det er slut med at brokke mig over småtterier. Man må se det store perspektiv, ikke? Nu hvor efteråret truer og alle undskyldninger i bogen lige om lidt giver mig mulighed for at brokke mig i et væk, må jeg huske at tage mig sammen (note to self), og finde overskuddet frem. Sådan.

4 Comments
Previous Post
Next Post