Enlig svale eller De onde nætter vender tilbage?

Nogle gange skal man bare lade være med at glæde sig for tidligt. I nat havde vi fornøjelsen af en koncert, hvor Elias gav den som kommende operasanger, endda med gentagelser og noget der næsten lignede en rytme. Smukt var det ikke, og det er urtroligt, hvad en håndfuld gode nætter kan gøre ved en. Jeg har nemlig allerede glemt, hvor HÆSLIGT det er at forsøge at få en dag til at fungere med summen og dunken i kroppen, mens det værker inde bag øjnene. Sådan en dag har jeg haft i dag. Og faldt direkte i sukker-kaffe-brokkerøvs-fælden, som simpelthen ikke klæder mig særligt godt. Hverken kaffe, sukker eller brok, forstås. Ikke i de mængder i hvert fald. Til gengæld var Elias, Morfar og jeg i Ikea – hvor Elias diverterede med løb og hop. Og så nåedesløst lod som om han sov i alle de senge han kunne klatre op i… Helt uden humor er han ikke…

6 Comments
Previous Post
Next Post