At gå glip af brudepiger med sut

I går aftes sad jeg og så billeder fra det bryllup, jeg gik glip af da jeg blev syg. Jeg sad på en café med min veninde, bruden, og så hvordan hun blev fulgt afsted af sin far, taget imod af sin tilkomne, mens hun lignede et drømmesyn. Hun så fantastisk ud! Det var rent eventyr, komplet med tre brudepiger (én med sut), og blomster, ris og hele svineriet. Min veninde og hendes tilkomne har arrangeret det hele, hentet tjenester hjem, fået folk til at hjælpe og til at bidrage, og på en eller anden måde kunne man bare fornemme, hvordan den fest ikke var et af de sædvanlige udstyrsstykker, men noget, hvor alle havde fået plads til at være med. Og det var det jeg gik glip af. Pis!

Tilgengæld har jeg brugt en del tid på der internet… og købt ind hos Minimega.dk

2 Comments
Previous Post
Next Post