En anbefaling værdig

Anna Skyggebjerg fortalte mig engang (eller måske står det i en af hendes bøger), at hun var stukket af fra mand og børn for lige at tage en nat på et hotel for sig selv. Og at det virkede. Jeg har været to nætter væk fra Elias. To en halv dag sammen med Johan i sommerlandet. Jeg har sovet og sovet. Og det virker. Det virker virkeligt! Jeg føler mig, omend ikke helt på toppen endnu, så meget tættere på end inden vi tog hinanden i hånden og steg på toget. Jeg fik endda arbejdet lidt, så noget af den meget store bunke af forsømmelser kunne indhentes. Og så har jeg siddet helt stille og drukket hvidvin mens jeg hverken tænkte eller gjorde noget. Meget fantastisk. Og meget anbefalelsesværdigt.

Tilgengæld var det svært at komme hjem igen – for i en husstand uden kørekort, er man henvist til det offentlige. Og bussen kører EN GANG i døgnet! Læg mærke til, hvor mange billetter, der skulle til, for at vi kunne komme hjem.

7 Comments
Previous Post
Next Post