Kærlighed i detaljen

Bedste Karen rejste hjem i går, og lejligheden er som altid lidt tom, når hun er væk. Og stille. Jeg har det stadig ikke sådan særligt godt, så jeg kredser lidt om symaskinen, ind i mellem. Bedste Karen har brugt den mens hun var her, og prøv at se: Bedste Karen kan noget med detaljer. Og med grundighed. Hun begynder alting med en syprøve. Og lader aldrig maskinen stå uden en lille lap til at beskytte nålen. Hvis man kan se en detalje ud af øjenkrogen, kan man måske også fornemme en deltalje? Det er nemlig et mærkeligt vemod, der har fat i kraven på mig i dag, sådan et, der passer til overskyet sommervejr. Men vi skal heldigvis ud i dag – og heldigvis for Elias og for husfreden, skal vi køre i bil. Så alt tegner godt, og mon ikke de der små lammeskyer trækker sig.

4 Comments
Previous Post
Next Post