Der kom en indbydelse

Til noget så fantastisk og tosset som det her – måske kan du strikke? Jeg kan ikke! Læs mere her:

Isabel Berglund afholder workshop søndag den 12 juli fra kl 12-17 på Mezzaninen ved Kunsthal Charlottenborg , hvor der skal strikkes oversize ”mursten” til hendes hånd-strikkede skorsten ”Knitted Green Pollution”.


Workshoppen er åben for alle, der har lyst til at strikke lidt, da værket er et socialt projekt, der skal samle så mange hænder som muligt, for at strikke ”murstenene”.  Alle strikker forskelligt, hvorfor hver mursten får sin egen personlighed. Således er der i hele Danmark allerede mere end 60 strikkere igang fra deres private hjem og andre igen via Røde Kors ”Nørklerne”. Der vil til workshoppen på Charlottenborg være såvel garn som strikkepinde og opskrifter tilrådighed. Der skal strikkes glatstrik på 15 mm pinde. Se vedhæftede pressemeddelelse for yderligere info.

Vi serverer hjemmebagt kage, kaffe og saftevand og I er selvfølgelig velkommen til at videresende indbydelsen.
4 Comments
Previous Post
Next Post