Sovebilen

Fordi Elias passion for biler efterhånden er blevet så stor, har jeg været nødt til at sy ham en lille sovebil. Så når vi har sagt godnat ud af vinduet til bilerne på gaden, kan han ligge og pludre til sovebilen indtil han falder i søvn. Jeg får vist rigeligt med tid til at sy sovebiler og andre slags biler, for jeg har været hos lægen og har stadig infektion i kroppen. Jeg skal sove (!) og tage det hele ret roligt en måneds tid endnu. Lidt deprimerende, meget mod min natur og helt klart et af den slags store udråbstegn, livet kan give én, så man lige får stoppet op og tænkt sig om.

16 kommentarer

 1. nææ hvor er den fin …godt at vente tiden kan bruges på noget der i hvertfald skaber glæde i familien,( og hos os bloglæsere). Pas godt på dig selv…
  Husk på, at disse “pauser” også kan indeholde en gave …håber du finder din :-))

 2. Når du begynder at skære hans mad ud i små biler, så er det tid til at stoppe;)

  Fortsat god bedring.

 3. UUUUUHHH, hvor er den SØD!
  Jeg vil pille ved den!:)
  Måske du skal sy en campingvogn til den som du kan lægge dig i og slappe af og slippe af med infektionen?
  Heldigvis er der lige præcis en måned (ca.) til kreahygge, så det passer jo som fod i hose:)

 4. Hvor er den fin. Virker den, så Elias stadig godt? For så er det jo en tryllebil. Og sådan en vil jeg også gerne have. Måske du skulle tage patent på den og lave en hel masse af slagsen den næste måneds tid.

  Håber du snart kommer på højkant igen. Rigtig god bedring.

 5. Kæreste Julia
  Pas på dig, og sy en kæmpe sovebil til dig selv, med masser af puder. Måske en limosine med champagne på køl, hvis du ikke kan falde i søvn.

  God bedring smukke
  Annamette

 6. God bedring Julia.
  Hold fast en super sej sovebil. Jeg kan ikke forestille mig andet end at den er et hit hos Elias 🙂

 7. Ejj – det er altså en fin – og fed bil!!! Den må virke på Elias.
  Og go’ bedring…og ja, en måned er lang tid. Men er der ikke noget med at “time is the best doctor”…

  PS: hvis nu der der freelance-liv bliver lidt hårdt, synes jeg at du bare skal sy en masse biler. Vil gætte på at du kan sælge dem for 1.200 kr/stk hos Crème de la crème à la Edgar (håber at jeg har sat mine “aigu et grave” de rigtige steder…)

 8. Hej Julia,
  Selvom jeg ikke (endnu – termin 31. juli!) er nogens mor, får jeg lyst til at sende dig et stort knus og skrive, at jeg håber, du passer rigtig godt på dig selv! Og lytter godt efter din krop, som åbenbart taler med store bogstaver. Derudover kan jeg kun være enig; fantastisk fin bil! Knus Sofie

 9. Hej Skønne
  Jeg fortstår ham jo så godt !.Må jeg hermed ansøge om at blive hans BIL gudmor. Jeg forpligtigere mig hermed til at sørge for han bliver vel oplyst om V8 motorer, at ligge i yderbanen på den frække måde og selvfølgelig at give plads for højre svingende !
  Jeg kommer gerne og kører ham rundt også !
  Knus

 10. Hold kæft hvor er du bare genial! Selvfølgelig skal han have en hjemmegjort sovebil. Så fin!

 11. En rigtig sød idé – og en rigtig fin sovebil! Rigtig god bedring med dig – kan man ikke sove og tage den med ro på en solseng udenfor? 😉

 12. Fantastisk bil!! Jeg spekulerede på, om du ikke kunne sy et par “liberty bryster”, som jeg kunne hænge over Emmas seng, så kan hun sutte på dem og snakke lidt med dem også til hun falder i søvn?
  I hvert fald, så tænk på, hvor heldig du er at han rent faktisk SELV kan falde i søvn og at du HAR tid til at sidde og sy(ikke på “tag dig nu sammen og sæt pris på det du kan” måden). Men du ved….:)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *