Hvem spiser du dine kirsebær med?

På tysk er der et ordsprog som lyder: Mit dem ist nicht gut Kirschen zu essen, som handler om at der altså bare er nogen, man ikke vil skændes med. Sådan én tror jeg Elias bliver. I går aftes blev Elias og jeg passet af min veninde Leila, som Elias meget gerne vil charme. Alligevel gik han efter aftensmaden totalt amok over, at jeg ikke ville se på biler sammen med ham ud af vinduet, men hellere liiige ville spise to bidder af min aftensmad, at han blev så hysterisk at han kastede maden op. Det hele. I rundkreds. Efter en tur under bruseren, rent tøj (til os begge) og mange kys og kram, endte det med at vi kravlede ned fra fjerde og gik en aftentur til Elias store fornøjelse. Der kunne han nemlig se på biler. Og busser. Mon han snart er færdig med at opdrage på mig?

13 Comments
Previous Post
Next Post