Tirsdag med kaffe og arbejde

Det har været en tosset weekend. Så tosset, at jeg blev væltet af den, og slet ikke fik skrevet i går. Johan har været på landevejen, og haft omvendt dørgnrytme af Elias og jeg. Han er kommet hjem kl syv, og Elias og jeg har været alene uden at være det, mens Johan sov. Samtidig er vi tilbage i vanvidsscenarier om natten. Der var lige et kort ophold på et par døgn, men nu har vi lige overstået 4. nat i træk, med skrigescener. Så mens jeg sidder i løn, og hører Elias skrige, står Johan på en scene og hører publikum skrige. Noget af et sceneskift. I nat var det Johan, der fik fløjtet Elias i søvn igen, mens jeg lå med hovedet under dynen og krydsede fingre for at det snart stoppede, mens jeg mentalt trak tid fra, der kan bruges til effektiv søvn.

Søvnmangel dræber nærheden. Man kommer langt fra sig selv, langt fra dem man elsker, og langt fra en virkelig tydelig fornemmelse af, hvad der foregår omkring en. Det er virkeligt mærkeligt, og ret uhyggeligt. I dag er heldigvis endnu en dag i det nye friere, delvist freelanceagtige liv. Det holder – jeg skal heldigvis skrive hele dagen. Så mere kaffe, mere sukker og så ellers bare det trætte, tunge, gamle hovede i blød…

16 Comments
Previous Post
Next Post