Slap er det nye sort

Det er ret hårdt at være atlet.

Jeg har rimeligt svært ved at være superatletisk løber i disse dage, fordi jeg er såååååå træt. I går var jeg på fotoshoot, hvor jeg fik besked på at rette ryggen. Selvom jeg allerede havde rettet ryggen så meget at jeg var ved at falde bagover, trukket maven så meget ind at jeg var ved at få den galt i halsen, og stod så akavet at min arm var ved at falde af. Vi blev enige om at det var fordi jeg var gammel og slap. Ikke ung og atletisk. Tilgengæld havde Christina Wedel givet mig smoky eyes så fine, at ingen nogensinde ville se noget andet. Det er fandme svært at være atletisk og veltrænet, når man er så glad for kaffe og kanelsnegle. Og søvn. Vi blev enige om at det at være gammel, træt og slap var det nye sort. Jeg er sort. Kulsort.

12 Comments
Previous Post
Next Post