Tillykke, Bedste Karen

I dag har Bedste Karen fødselsdag. Bedste Karen er den bedstemor, alle børnefamilier burde være garanteret, når de bestemmer sig for at sætte børn i verden. Med en mor, der ikke er mere, og en far, der er ret meget i Afrika, ved jeg faktisk ikke hvor jeg – eller Elias – ville være uden Bedste Karen. Det var hende, der kom der Elias bare var lille og bare skreg, med en kuffert fuld af frikadeller, det var hende, der var sammen med Elias alene for første gang, så Johan og jeg kunne sidde foran opgangen i nattemørket og dele en øl. Det var bedste Karen, der kom dengang i december, da Elias kun havde været syg og ikke rask i så mange nætter, at vi ikke kunne mere, bare for at vi kunne sove. Det er Bedste Karen, der fortæller og fortæller om min barndom, min mor, min familie, så hun og jeg er helt sikre på at ingen af os glemmer, hende der engang var. Det er vores Bedste Karen, der kommer og bare er, så vi kan få ro til bare at være.

14 Comments
Previous Post
Next Post