Om jeg er træt?

I går sagde en meget dejlig dame til mig, at det da slet ikke virkede som om søvmangel er et problem for mig, når man læser min blog. At jeg sidder og hygger mig med Elias om morgenen, og lærer ham at tegne. Sådan er det SLET ikke. Hvis det er det, jeg kommer til at give udtryk for, er det SLET ikke med vilje. Jeg er blevet sukker-, koffein, og kramme-junkie af det her. Jeg kan ikke holde mig helt vågen efter kl 14.00, hvor jeg glider ind i en slags døs og mine arme bliver tunge. Jeg har ondt i kroppen, når babyen står op i sin seng kl 0110 og glad råber  HEIIIIII TAK, og forventer kram og kys. Jeg er begyndt at blive helt ekstremt smålig: Når min rapstjernemand har været på arbejde til kl to om natten endnu en gang, og det derfor er mig, der har Elias om morgenen, går jeg og overvejer, hvornår det mon bliver min tur til at sove længe… til kl 7, fx? Jeg er ved at blive totalt forskruet af manglen på søvn, og hvis jeg har sagt noget andet, er det kun fordi jeg er meget træt.

Og se så lige hvad / hvem der siger godmorgen når kl ikke engang er fire her på fjerde sal. Altså ud over Elias.

18 Comments
Previous Post
Next Post