Inspiration til Sofies ferie…

Forleden skrev Sofie her på bloggen, at hun snart er færdig med at læse til eksamen, og mangler nogle små håndarbejdsting til at stresse af med bagefter. Og ja, for mig er nørkleriet det mest afstressende i verden. Hænderne er beskæftiget og tankerne får lov til at vandre. I mit barndomshjem havde min mor altid gang i sy- og strikketøj, mens min far enten var ved at vælte en væg eller bygge en ny op i det gamle fire-families hus, han selv insisterede på at sætte i stand. Smagen af mur-støv er ikke langt væk i erindringen. Da jeg var lille var alt mit tøj hjemmelavet, og jeg elskede det indtil jeg var 12-13 år, og hungrede efter noget der lignede de andres mere. Nu er jeg selv ved at kvæle Elias i hjemmesyet, og håber at jeg selv fatter, hvornår jeg skal stoppe med de småblomstrede bukser, så han ikke behøver at tage kampen.

Noget af det vildeste ved bloggeriet er at der er mange af de vildt kreative, der rigtigt gerne deler med os andre mere almindeligt begavede. Så hermed: En håndfuld links til en håndfuld fantastiske damer, der kan inspirerer med små og overskuelige projekter.

For eksempel Trine – efter eget udsagn er hun kreamanisk, og man kan også blive en kende forpustet af alt det hun når. Trine når også ind i mellem at smække en tutorial op sit site. Klik her for en af de gode ideer: hverdagsjunkie.blogspot.com.

Så er der legendariske Liberty-Lis i Odense. Hun kan lidt af hvert, og gider heldigvis også godt dele. Heldigvis kan man også få lov til at købe nogle af hende sager. Se en god ide her: http://karlssonskludeskab.blogspot.com, hvor Lis viser, hvordan man laver et fint armbånd.

På Slagtenhelligko.dk deler Liselotte tit og ofte ud af sin grafiske kunnen. Her ligger for eksempel den fineste uro klar til download. Søg i hendes søgefelt, og der er bestemt flere, hvor de kommer fra.

Hvis du trænger til noget med stoffer (ingen joke var meningen her), er der fine mønstre til små og større projekter på Spoolsewing.com til gratis download. www.mollychicken.blogs.com deler også ud af små projekter, man kan hægte sig på, og hvis du er mere til strikkepinde end til synåle, kan slagtenhelligko.dk helt sikkert også give dig inspiration. Det samme kan aalerusen.blogspot.com.

4 Comments
Previous Post
Next Post