Børnetøj

Inden Elias blev født fattede jeg slet ikke at den energi andre kvidner kunne lægge i at klæde deres børn på i bestemte farver, mønstre etc. Da Elias så kom syntes jeg slet ikke jeg kunne nå at bekymre mig om hans “look”, og i begyndelsen, var han da også så lille at jeg var bange for at han ville smutte mellem fingrene på mig, hvis jeg tog alt hans tøj af. Så blev han lidt større og skreg så meget, hver gang jeg skiftede tøj på ham, at jeg overtalte Johan til at gøre det i stedet (“Johan, du er MEGET bedre til det, host host”). Først nu, begynder jeg langsomt at interessere mig for hvad Elias har på, og synes allerbedst om det andre har strikket eller syet, eller de ting, jeg selv har lavet. Jeg kan ret godt lide tanken om ikke at give ham pissedyrt tøj på, eller være med til at lære ham at interessere sig for de dele. Tilgengæld er knægten jo også nuttet i hvad som helst. Men i lørdags på den såkaldt Bæredygtig Festival afholdt af Fisk / Folkekirkens Nødhjælp købte Bedste Karen denne fantastiske håndstrikkede trøje i det blødeste uld til ham. Rimeligt rightious… og nuttet…

5 Comments
Previous Post
Next Post