Om mod – og medier

Det er torsdag, og jeg er i gang med en overspringshandling, for i virkeligheden burde jeg sidde og skrive på det foredrag, jeg skal holde i aften, som handler om mode, selvbevidsthed og medier. Ved det arrangement, jeg skal optræde ved i aften, skal også Andrea Elisabeth Rudolph holde et foredrag om hendes hudplejeserie Rudolph Care. Jeg kender ikke produkterne og jeg har aldrig prøvet dem. Men hold nu op, hvor har den stakkels dame været kørt igennem mediemaskineriet. Hun har i den grad fået med grovfilen af folk, der mener, at hun har gjort dette og hint forkert. Som sagt, jeg kender hverken hende eller hendes produkter, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at tænke over, hvad det er der får folk til at få så ondt i røven over at andre TØR sætte deres navn, deres økonomi og deres fremtid på spil for at udleve en drøm. Det handler om mod, og om modet til at turde stå frem, og det er fandme sejt. Det er det altså. Men måske er det netop det? Det at nogen tør noget, viser måske andre, at de selv burde turde noget mere?

Indpakningen er i hvert fald lækker
Indpakningen er i hvert fald lækker
10 Comments
Previous Post
Next Post