Dagen, der forsvandt

Natten var hård, men Elias var frisk da den første – og jeg mener den aller-allerførste – solstråle ramte vinduet. Han vågnede og var glad og det virkede ikke som om han havde ondt mere, efter vaccinen i går. Johan spiller på Spotfestivallen i Århus i dag, og jeg skal til fødseldag hos min veninde, Danmarks ukronede tekstilgrevinde (hun HADER når jeg siger det), Christina Wedel i aften. Det er en særlig ny verden, når folk man skal feste med har deres eget website, så man bare lige kan linke videre… Syret. Nå, men tilbage til Elias, for han skulle jo så aflveres hos farmor og farfar i dag. Jeg har siddet i tog i to timer, og da jeg endelig kom hjem igen, skulle jeg bare lige sidde 5 minutter, og faldt så i søvn. Jeg har spildt EN HEL DAG!!! Jeg skulle have arbejdet, syet, skrevet en klumme eller to, og faldt i SØVN!!! jeg bliver nødt til at se det som en investering, ellers går jeg da helt i sort. Igen.

4 Comments
Previous Post
Next Post