Hjemme

Hjemme fra ferie i Frankrig, hvor solen skinnede, og babyen ganske som forudsagt fik kindtænder. Vi har seriøst ikke sovet. Det var sådan så vores medrejsende / medferiende venner kiggede på os, og sprugte: “Hvordan holder I det ud?”. Men det giver også en slags oprejsning, for de færreste der kun oplever charmerende, nuttede, glade og udadvente Elias om dagen, tror ikke på vores historier om nætterne. Nå, men tilbage til ferien, eller rettere hjem fra den. Alt var fantastisk! Og jeg har lært lidt:

#1 Du kan ikke spytte i den franske sommerprovins uden at ramme et loppemarked.

#2 Ketchup er en gave – og nogen kan ikke få nok.

#3 Man kan få rosé på dåse!!!

#4 Før jeg fik barn havde jeg kun hånlatter til overs for ting som det her – nu kan jeg se at de virker. Også lidt på mig. Jeg klappede sgu i takt!

#5 Dage, hvor man ikke skal andet end at grave i sand og kramme, er de bedste. Hvis der er ketchup til, altså.

12 Comments
Previous Post
Next Post