3 GODE

Jeg har opdaget tre nye blogs, som jeg bliver nødt til at dele med Jer:

1. Mette Holbæks Succesblog – her fortæller hun om, hvordan man (især kvinder), bliver endnu bedre til det, vi er gode til. Og hvilke ideer, råd og oplevelser, vi andre kan lære af. Topgodt og meget inspirerende.

2. Anna Skyggebjergs blog – Forfatteren til Supermor og Zen for mødre (som jeg tidligere fuldt fortjent har skamrost her på sitet), deler hver dag 3 øjeblikke, hvor hun har opnået zen, med os andre. Det er sjovt (!), og lærer mig, at lykkefølelsen også kommer fra beskuerens vinkel… Ret sundt, skulle jeg hilse og sige!

3. Fuhrmann for dig – hun skriver pissesjovt om livet i kernefamilien, og har blandt meget andet lært mig, at det SLET ikke er for meget at forvente en Mulberrytaske efter man har født.

Rigtig god læselyst!

1 Comment
Previous Post
Next Post