Weekendro

Det er lørdag formiddag. Johan sover på sofaen. Elias er gået omkuld i sin seng, men han vågnede også ved 5-tiden, så han er i den grad undskyldt. Det er Johan sådan også, for Elias fik trukket ham med ind til leg og havregrød. Og nu sidder jeg her, midt i roen, midt i roddet og heldigvis også lige midt i den solstråle, der rammer spisebordet på en god dag. I går var den sidste afsked med det gamle job. Der kom ikke så mange af os, der nu er mellem jobs og midt i nye liv. Lidt ærgeligt, men i virkeligheden forståeligt nok. Jeg skal ind og holde oplæg i dag i Arnold Busck og ja, jeg er sgu helt ærligt lidt tense omkring det. Håber fandengalemig, der kommer nogen, og at de synes det er fedt. Sætter kaffe på nu, og nyder lidt mere af denne weekendro…

6 Comments
Previous Post
Next Post