God Weekend og advarsel

Fredag. Med en dejlig weekend foran mig, som i den grad skal nydes og bruges. Sidste weekend var ganske fantastisk, og Elias skal også denne weekend ud til min far. Det er de vist begge ret tilfredse med. Sidste weekend var også tiden for den første outing med scooter. Så Elias sad på den i en halv times tid. Han kan nemlig stadig ikke finde ud af at komme fremad…

Og nu til advarslen: Johan mener ikke at jeg kan være bekendt at belemre cyberspace med flere rædselshistorier om dårlige nætter, så derfor har jeg indgået et kompromis: Jeg laver en kategori, som jeg klikker af når Elias har været vågen mere end 3 gange på en nat. Den hedder “Søvnmangel” og så lover jeg på ÆRESord at jeg ikke skriver mere om det pis. Ever. Nogensinde.

8 Comments
Previous Post
Next Post