Plan A & Plan B

Så er planen lagt – eller rettere: Planerne!

Plan A handler om dette sæt:

Øllen er til mig. Bogen er sådan set også til mig, og selvom den er en ualmindelig rædselsfuld sag, der på hver anden side skriver at man skal prøve at se om man ikke kan være sød liiiiiige at huske at undgå at slå eller ryste sit barn, er den det eneste der bare prøver at forklare hvorfor ens unge er umulig. Desuden burde den hedde: Forfærdelige Uger, eftersom den KUN handler om alle problemerne, men når der ikke er andre udveje graver vi den op igen herhjemme. Og ja, jeg mener VI. Selvom bogen fastslår at det kun er moderen der sådan rigtigt kan bruges til noget, holder jeg stædigt fast i at Johan er temmeligt kompetent.

Plan B ser sådan ud:

Plan B handler om at overleve. I morgen. Der var kaffe på tilbud og jeg købte fire pakker. Jeg købte også en pakke cigaretter, men min far er hjemme fra Afrika, og han bliver alt for ked af det, hvis han ser den ligge og flyde herude i cyberspace. Men jeg er desperat. Som i: HELT VILDT desperat.

PS – det er ikke noget med ørerne! Fik dem og resten af Elias tjekket hos lægen i går. Der er intet i vejen. Ud over skidevirus.

10 Comments
Previous Post
Next Post