FY FY FY, ALBERT!

Klokken er ikke en gang halv ni og vidunderbarnet har allerede skreget 8 (OTTE) gange. Han er ramt af nye tænder og skidevirus i en skøn kombination og nætterne har været hårde den sidste tid. Håber virkeligt det snart går over, natteroen indtræffer, og tænder titter frem.

Ellers har det været en skøn dag – jeg nåede ovenikøbet solen og en kop god kaffe i godt selskab. Kaffen er nu afløst af rødvin – i eget gode selskab – mellem skrigeturene (altså Elias´). I morgen kommer min far simpelthen hjem fra Sit Afrika. Jeg glæder mig helt vildt til at se ham, og til at se, hvordan han reagerer på alt det nye Elias kan. Det er nemlig ved at være nogle måneder siden sidst. Elias har for eksempel lært at sige “vov” når man rimeligt ledende spørger ham hvad hunden siger. Når man spørger ham hvad farmor siger løfter han pegefingeren advarende og siger “fy fy fy”. Hihi. Forhistorien, man skal HUSKE at oplyse er, at Elias´ farmor siger fy til Møghunden Albert når denne gør, og naturligvis ikke til øjenstenen Elias. Meeeeen ind i mellem kan “nogen” godt komme til at glemme at fortælle forhistorien. Lidt. På en venlig måde, naturligvis. FYFYFY, ALBERT!

2 Comments
Previous Post
Next Post