Voksen og vældig følsom

Jeg mødte en gammel bekendt på vej hjem fra vuggestue her i eftermiddag. Hun havde “pludselig” fået en datter på tre og en til på 8 måneder. Det tog os ca tre minutter at blive enige om at det er for fedt at være voksen. Jajaja – det er tissehårdt med de unger, men hold nu op, hvor er det fedt! Voksen holder. Punktum. Udråbstegn. Førstevælger.

10 kommentarer

 1. Oh yes. Ville simpelthen ikke orke al det der ungdom og teenage-halløj igen. Er blevet alt for gammel 😉 KH

 2. Jeg er lige kommet hjem fra Kærestesorger… og selvom jeg er enig med jer, så sad jeg altså med en fornemmelse af, at bleer, sutter og natteroderi har skubbet alt intellektuelt ud af mig…

 3. På en eller anden måde savner jeg heller ikke den tid. Jeg savner måske eventyret og “hvad mon fremtiden bringer?” – det har jeg jo på en måde stadig i min tilværelse, og jeg kan jo stadig skabe en del af det 🙂

  Jeg savner ikke frustrationen og forsøget på at leve op til noget.

 4. Ahh..Du har reddet min dag, Julia. Er gravid i 23. uge, allersidst i tyverne og den allerførste i vennekredsen. Vågnede 5.15 i morges med panik over, hvor jeg ender. Så TAK – blev lige sådan “ahhh” i mit kaotiske, triste, usikre humør. Jeg glæder mig helt vildt til min lille baby kommer ud, men det er skræmmende som bare pokker.

 5. Tak.
  Du har lige fået mig til at glæde mig. På den overfede måde. Til de næste mange år.

  Mange siger det er så FEEDT at være teenager. Men helt ærlig, så synes jeg ikke, at det ligefrem er FEEDT at være en omvandrende, sprængfarlig bombe 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *