Aaaaav

Jeg var til fest i går. Ovenikøbet med en bordplan til min fordel, fantastisk mad, masser af vin, bar og dansegulv. Mine hæle var rekordramte 9 cm høje, og gjorde ganske naturstridigt ikke en gang ondt.

ALT gør tilgengæld ondt i dag. Hår, hud, trædepuder, øjenlåg. Vi skulle afsted til 30års fødselsdag i formiddags. Meget dejlig og med virkelig stor og tømmermændsvenlig brunch. Men selvom det var overskyet og selvom, jeg for længe siden har pakket divadrømmene langt væk (samme sted, som min forventning om at blive popstjerne en dag er gemt) tog jeg solbriller på så store som tallerkner. Øjnene gjorde ondt. det var nødvendigt. Hvad der til gengæld ikke var så befordrene for de spinkle rester af divadrømme var, at Elias hulkede af grin hver gang han så op på mig fra klapvognen.

Til fødselsdagen overvejede jeg en reperationsbajer, men lod den heldigvis være, for det har aldrig virket for mig, men jeg synes der er noget rimeligt sejt over lige at tage en kold pilsner dagen derpå. Så nu sidder jeg bare her på gulvet derhjemme i stuen, overvejer en pose chips, har ondt over alt og er klar på mange flere af de gode fester.

I får lige en tøjkrisejoke her, for hvor mange er der af dem?

3 Comments
Previous Post
Next Post