Lige Lørdag

Nå, så blev det lørdag, og her hos os er der opbrudsstemning fordi Johan skal spille i Viborg i aften. Jeg har stadig ikke hørt det nye materiale spillet live, og er en anelse misundelig på dem, der er så heldige at få lov. Ellers handler denne weekend jo om ligestilling (Kvindernes Internationale Kampdag er i morgen), og jeg ved af erfaring, at folk ikke gider læse videre når jeg går i gang med mine tirader. Men det er svært at lade være. For på Cosmo har vi lavet en undersøgelse der viser at over 85% af unge kvinder (gennemsnitsalder 27) ikke oplever ligestilling i Danmark. Det er vildt ikke? Men ja, det er kedeligt nyt. Så kedeligt at mange slet ikke gider læse om det. Derfor venter jeg med at folde mig helt ud, og vil i stedet foreslå at i liiiiige klikker her hen. Og så skal jeg nok tie stille. Lidt.

7 Comments
Previous Post
Next Post