Nogen må spænde ben for Moder Jord…

Nå, men her ved sofabordet en højhellig onsdag aften bladrer Leila i yndlingssladderbladet Grazia, og opdager en lille note, som hun da lige er sød at læse højt for mig. Og du skal da sandeligt heller ikke gå glip af dette:

“Its the ultimate in charity – During a UNICEF factfinding mission to Sierra Leone, new mother Selma Hayek breastfed a malnourished baby, whose mother had run out of milk.”

Teksten er ledsaget af en fotodokumentation af den barmfagre skønhed, der ammer den sultne baby.

Er det bare mig (og Leila), eller er det lige over grænsen til det uacceptable? Kunne hun ikke have organiseret noget erstatning? Eller er det her, sådan det bare skal være? Jeg kan nærmest ikke holde det ud. På den anden side er der måske tale om den mest vellykkede branding nogensinde. For var hun ikke også meget kendt for sin yppige kavalergang inden amme-episoden? Og hvad mon ammemafiaen ville sige til dette? ville de holde et optog til hendes ære? Jeg er ærligt talt nærmest lamslået over dette.

17 Comments
Previous Post
Next Post