Dagen før dagen

Elias er stadig syg… Johan var hos lægen med ham i dag og fik at vide at vuggestue er udelukket i denne uge. Lungebetændelsen bor stadig i Elias bryst og det er bare så synd for ham. Så midt i denne noget hektiske uge, er vi nu på jagt efter babysitterløsninger. Heldigvis kunne svigermor aflyse sine planer og kan tage ham onsdag. Jeg har i anledning af bog-lanceringen taget en fridag i morgen, så Skattefidusen er med det meste af dagen. Det er jo også meget rimeligt eftersom det er ham bogen handler om…

Heldigvis var Elias glad her til aften, trods penicillin og hiven og hvæsen – men vi opdagede også hans tæer:

I morgen udkommer bogen – jeg håber at I vil lade mig det vide, når / hvis I skulle få mulighed for at læse den… Og ja tak, jeg vil meget (!) gerne høre, hvad I synes. (Og der røg jeg så tilbage til at være nervøs: I morgen skal jeg nemlig på DR1s Aftenshow. Jeg tror jeg kommer på ca kl 19.)

22 Comments
Previous Post
Next Post