Søndag + nervøs…

Elias er hos min far, så jeg har arbejdet det meste af dagen. Det er så fint at få tid og ro til det ind i mellem, at sidde i nattøj og drikke kaffe og gøre noget ved de ting, der har fyldt… Den lækre pakke bliver aflveret her om en times tid, og så kommer min søster, svoger, og min far og spiser her. I anledning af at min far rejser tilbage til Sit Afrika. Jeg kan ikke helt holde det ud, faktisk. Men dejligt at have haft ham hjemme i halvanden måned, og dejligt at Elias elsker ham så højt at han synger, når han han ser ham. Og så er jeg i gang med at blive rigtigt nervøs. Hvis du er tidligt oppe i morgen, på trods af vinterferie etc, så skal jeg tale om min bog på p3 et eller andet sted mellem halvotte og otte. Og det er jo superfedt at få det glade budskab ud, og jeg er så taknemmelig for at de gider have mig på besøg, men nervøs? JA. I dén grad.

PS – Elias er ved at få det bedre. Han skal til læge i morgen, er på penicillin, men skal helt sikkert i vuggestue. Og mon han så ikke bliver så træt, at der bliver bare en smule mere søvn om natten? I stedet for den skrigetortur, han udsætter os for med 45 minutters mellemrum. Det er en særlig slags intervaltræning af forældre…

12 Comments
Previous Post
Next Post