Babyfrygt og Bøllebank

Skal, skal ikke…. Altså… jeg ved (sgu) næsten ikke om jeg tør sige det, for små børn kan lugte hybris på 100 kms afstand og i modvind… (Ligesom hunde kan lugte frygt og pølse, forresten). Meeeeen Elias vågnede kun halvt så mange gange som han plejer i nat. Og var ikke nær så besværlig at lægge hver gang, han vågnede. Var det mon et tilfælde? Eller er det sådan for ham at sove på sit eget værelse? Hmmmm… Jeg krydser fingre og det gør jeg temmelig hårdt, så mon ikke det virker?

Bortset fra det, så er jeg i dag i Information blevet skældt ud i deres kronik for at sige / råbe at kvinder kan tænke selv… Det er noget med at kvindemagasiner skaber forvrængede kvindebilleder. Det er en meget gammel diskussion, og hver gang jeg får chancen svarer jeg, at det jo ikke er sådan at vi tvinger kvinder til at købe noget som helst.
Det er faktisk ved at være ret længe siden jeg har stået nede i Super Best med et skarpladt maskingevær og tvunget damer til at købe Cosmo! Og også meeeeget længe siden at jeg sidst har været nede i 7-11 med et boldtræ og lovet bøllebank til dem, der ikke straks stoppede med at læse aviser og KUN gik over til dameblade!
Kronikøren mener fx, at vi kvinder ikke har så godt af at tænke så meget på tøj og andre pigeting, og måske har hun ret, men mon ikke de fleste af os selv kan vurdere det? Jeg synes det er så nemt, at slette kvinders frie vilje og indføre formynderiet og opdragelsen, og sige at vi skal passe mere på kvinder end på mænd og jeg har ærligt talt svært ved at holde det ud. Og så lige Cosmo! Jeg mener; vi skriver om stærke kvinder, hylder hvert år kvinder med priser og giver vores læsere alle bud på, hvordan de kan bruge deres talenter (og penge, for den sags skyld) til lige præcis det, de gerne vil.

Og meget apropos at vi tænker for meget på tøj….  Så har jeg været på besøg hos et par pr-kontorer de sidste par dage – og HELDIGVIS fortsætter den lilla bølge, og alt er småblomstret hele sommeren. Og så er det jo her at Lis / Karlssons kludeskab har fat i den lange ende. Og vinkekatten virker igen! Når man modtager en gevinst fra Lis, er den pakket sådan her ind:

Og sådan (og silkepapiret er flot! Det syntes Elias også, så han prøvede at æde det. I flere omgange)

Og jeg må lige få taget et billede med den på, men mangler assistance her til aften – så det kommer på i morgen. Føler mig meget fin med den! Liberty-junkie – ja, det er mig…

Og så opdagede jeg jo at vi har en vinkekat mere i huset. Uden batterier. Det er nok derfor den aldrig rigtigt har virket efter hensigten. Jeg købte den i en meget fin boghandler i Paris, da jeg var nygravid, dødstræt og med hævede fødder i str XXXXXXXXL var på venindebesøg i 40 graders varme, og opsøgte alle steder med aircon (fx toiletter, slagtere og ja,boghandlere…)

8 Comments
Previous Post
Next Post